ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός μας είναι η κοινωνική ανθεκτικότητα, ήτοι η ενδυνάμωση, εκπαίδευση και ΕΞέλιξη του ανθρώπου, προκειμένου να είναι σε θέση να Ελίσσεται και να ΕΞελίσσεται σε πάσης φύσεως κοινωνικά δεδομένα, αναπτύσσοντας την προσωπικότητα του και τις ικανότητές του, έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε αβέβαιες κρίσεις.

Ειδικότερα ο φορέας μας επιδιώκει την προώθηση δράσεων για την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων, στόχο δε έχει να συνδράμει στην κοινωνική ανθεκτικότητα, στην προσφορά στον άνθρωπο, όπως και στην  ανάδειξη της προσωπικής και κοινωνικής ΕΞέλιξης, ισότητας και ελευθερίας κάθε ατόμου.

410128962_241381932309300_2338993055733178882_n

ΣΤΟΧΟΙ

Η Εξέλιξη είναι συνώνυμο της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτό πρεσβεύουμε και τηρούμε, όλοι εμείς που δημιουργήσαμε τον φορέα #ΕΞελίσσωEXelisso. Τη φωνή της ισότητας, κοινωνικής και φυλετικής, της ανάπτυξης, της ενίσχυσης και αξιοποίησης των δεξιοτήτων, της ενεργής συμμετοχής σε κοινά και δράσεις, του περιβαλλοντικού σεβασμού και της προστασίας, -και διαμέσου της εκπαίδευσης- των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους στόχους μας με ορίζοντα τόσο τη σωματική και ψυχική υγεία, την ενίσχυση και των τριών πυλώνων της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και του γυναικείου φύλου διαμέσου του επιχειρείν, όσο και την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών και την προώθηση της προσφοράς, του εθελοντισμού, του πολιτισμού και φυσικά της καινοτομίας.

Οι διεργασίες και η στήριξη επιφέρουν την Εξέλιξη, γιατί για εμάς #ΕΞελίσσωExelisso σημαίνει πάνω από όλα, πως επίκεντρο μας είναι ο άνθρωπος.

Translate »
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.
Skip to content